O nás

Firma vznikla v roku 2002 v Trenčianskych Tepliciach. Naši zákazníci si môžu vybrať tradičné výrobky vyrobené podľa pôvodných receptúr s vysokým podielom skutočného mäsa ako aj výrobky podľa vlastných receptúr. Tú správnu tradičnú chuť dáva naším produktom len prírodné korenie, soľ a čerstvý cesnak bez umelých prísad, koží, sóje a hydinových separátov.

 

Spôsob spracovania výrobkov:

Všetko vyrábame ručne v malých dávkach, tento proces zabezpečuje, že každý náš zákazník získa produkt najvyššej kvality.

Klobásy sú ručne miešané a párované, aby sa zachovala prirodzená štruktúra mäsa vo výrobku.

Výrobný proces klobásy prebieha 2 dni.

 

Upozornenie:

Okrem jaterníc a krvavníc, ktoré obsahujú žemle a krúpy, sú všetky výrobky vhodné na bezlepkovú dietu.


V našej ponuke nájdete tiež čerstvé bravčové, hovädzie, teľacie mäso ako aj čerstvú chladenú hydinu zo slovenských chovov.


Ako jedny z mála malých firiem na Slovensku spĺňame náročné normy EU, ale i požiadavky na získanie HACCP, ktorý zaisťuje dodržiavanie výroby zdravotne nezávadnej produkcie od spracovania mäsa až k hotovému výrobku. Celý sortiment vlastných výrobkov nájdete v našich dvoch predajniach v Trenčianskych Tepliciach. Lokálne zásobujeme reštaurácie, jedálne, hotely. Máme veľa spokojných a dlhoročných zákazníkov i odberateľov.
Máme jasný cieľ a to je maximálna kvalita, teda maximálna spokojnosť zákazníka, ktorý bude naše produkty vyhľadávať.

 

V našej ponuke nájdete:

 

Klobásy - podiel mäsa: 90%
Párkoviny - podiel mäsa: 70%
Salámy - podiel mäsa: 80%
Jaternice - podiel mäsa: 65%
Tlačenky - podiel mäsa: 70%
Šunky - podiel mäsa: nad 65%
Masť, oškvarky, údené mäsá

 

Naša ponuka dáva šancu vybrať si to svoje.