Mäkké mäsové výrobky

  • Špekačky – sú vyrobené z bravčového a hovädzieho mäsa, dochutené prírodným korením a čerstvým cesnakom podľa tradičnej receptúry, plnené v bravčovom prírodnom čreve

 

  • Paprikové párky – sú vyrobené z bravčového a hovädzieho mäsa, dochutené prírodným korením podľa tradičnej receptúry, plnené v prírodnom baraňom čreve, jemne pálivé

 

  • Obyčajné párky – sú vyrobené z bravčového a hovädzieho mäsa, dochutené prírodným korením podľa tradičnej receptúry, plnené v bravčovom čreve

 

  • Jemné párky – sú vyrobené z bravčového a hovädzieho mäsa, dochutené prírodným korením podľa tradičnej receptúry

 

  • Viedenské párky – sú vyrobené z bravčového a hovädzieho mäsa, plnené v prírodnom baraňom čreve

 

  • Šunková saláma – vyrobená z bravčového stehna, je vhodná na misy a šaláty

 

  • Slovenská točená saláma – je vyrobená z bravčového a hovädzieho mäsa, dochutená prírodným korením a čerstvým cesnakom podľa tradičnej receptúry, plnená v prírodnom bravčovom čreve

 

 

 

  • Pološunková saláma – je vyrobená z bravčového stehna, bravčového a hovädzieho výrezu, dochutená prírodným korením a čerstvým cesnakom podľa tradičnej receptúry