Varené mäsové výrobky

  • Gazdovská tlačenka – vyrobená z bravčového mäsa, bravčových vnútorností, jemne korenená, dochutená čerstvým cesnakom podľa vlastnej receptúry

 

  • Údená tlačenka – vyrobená z čerstvého a údeného bravčového mäsa, dochutená prírodným korením podľa vlastnej receptúry, plnená v prírodnom hovädzom denníku, jemne zaúdená

 

  • Jaternice – zabíjačková špecialita vyrobená z bravčového mäsa, vnútorností a ryže, dochutená prírodným korením a smaženou cibuľou podľa vlastnej receptúry, plnená v prírodnom bravčovom čreve

 

 

 

 

  • Žemľové jaternice – zabíjačková špecialita vyrobená z bravčového mäsa, vnútorností, čerstvej bravčovej krvi a žemlí, dochutená prírodným korením, smaženou cibuľou podľa vlastnej receptúry, plnená v prírodných bravčových črevách